Xblog.lv Viss par seksu

Blog  •  FAQ  •  Search  •  Memberlist  •  Usergroups  •  Register  •  Profile  •  Log in to check your private messages  •  Log in

Xblog.lv - Brīvas sarunas. Viss par un ap seksu. Liberāli, bez tabu. Forum Index » Sekss rotaļlietas » Vibratori un citas mantiņas
View previous topic
View next topic

Reply to topic
 Vibratori un citas mantiņas
Author Message
marotins
New member

PostPosted: Fri May 09, 2008 9:48 am    Post subject:

Es domāju, ka līdz seksa rotaļlietām ir jānonāk. Sexuāli jāizaug. Iespējams tas aistīts ar to, ka ar laiku cilvēkam nedaudz apnīk klasiskais sekss un gribās ko jaunu, tad palīgā tiek ņemtas rotaļlietas. Katrā ziņā man tas patika. Es savu draudzeni apmierināju ar vibratoru, tas piešķir papildus fetišu seksam...iesaku izmēģināt šādas lietiņas, jo, ja cilvēki atverās, tad tas sniedz jaunas izjūtas un abi partneri gūst jaunu, neaizmirstamu pieredzi Smile
Back to top
View user's profile Send private message
sisidra
New member

PostPosted: Mon May 19, 2008 11:26 am    Post subject:

oh yess..i like Wink
Back to top
kita
Guest

PostPosted: Tue Jun 03, 2008 10:58 am    Post subject:

jaa.. esmu rabbit vibratori baigi labnie tik Latvijaa daargi un maza izveele:( taapeec labaak suutu no shtatiem... shis labs veikals par labaam cenaam http://www.cutpricesextoys.com
Back to top
sexystyle
Member

PostPosted: Wed Jun 11, 2008 10:45 am    Post subject:

kita, ja tev šķiet, ka tajā saitā ir zemas cenas, tad ieej šajā - www.SexyStyle.lv http://www.sexystyle.lv/index.php?env=-in-commerce/store/category:m320--2-4-s

Jā, es zinu, ka tā ir reklāma..piedodiet..bet citur nav kur reklamēt:)

Piekrītu,ka līdz seksa rotaļlietām ir jāizaug( nu, es pati izaugu ar tām kopā..), bet bieži vien sievietes pat iedomāties nespēj kādu baudu tāds mazs nieka vibrators spēj sniegt.. Viena no interesantākajām lietām man šķiet vibrejoša uzmava pirkstam.. tas ir tāds kaifs- masturbēt un vienlaicīgi just vibrāciju. jau domājot vien, paliek labi:) un ja to apvieno ar seksu- mīlējoties masturbē..un vēl var pievienot arī kādu anālo dildo vai vibratoru. Tādu baudu vīrietis viens pats sniegt nekādi nespēj. un , protams, labi daudz lubrikanta:)Smile (tikai iesākumam, pēc tam tas lubrikants nav nepieciešams, jo sieviete no uzbudinājuma kļūst tik mikla, ka vēl pāris stundas pēc seksa šķiet, ka nekas vēl nav beidzies:) )
Back to top
lover boi
New member

PostPosted: Thu Jun 12, 2008 10:01 am    Post subject:

sexystyle, es atļausos apgalvot, ka vīrietis spēj sniegt vēl lielāku baudu..tikai jāmāķ darboties Wink varu pieraadiit Razz
Back to top
sexytime
Guest

PostPosted: Tue Sep 16, 2008 6:47 am    Post subject:

Atkarīgs no cilveka...kā vienmēr Smile kādam nepieciešams lielāks fetišiņš, kāds uz to skatītos kā uz kādu perversiju. Bet, manuprāt, tie, kas seksā atļaujas vairāk, tai skaita arī seksa rotaļlietas, tie cilvēki ir mazāk aizspriedumaini un drošāki Wink
Back to top
maksis96
Guest

PostPosted: Sun Nov 16, 2008 1:34 am    Post subject:

es,ļoti uzbudinos ,kad kāds mīlejas ar manu peliti,un es to filmēju,kaviņš laiza savai pelitei,bet manai liek petenītē,viņas saldkaislē ir tik seksīgas,ka gribas ar viņam to darīt,un darit man jau tagad tekvis,esmu laimīgs,vislielāko uzbudinajumu manai saulītei dod bumbiņas,pēctam viņa burtiski sulo.daži dārzeņi ar labipalīdz sex rotaļās.milētis milēties un velreiz mīlēties.
Back to top
plēpīte
Member

PostPosted: Thu Jan 08, 2009 10:21 pm    Post subject:

Nevēlies MAN to pierādīt???Smile))Es mīlu kunilingu un ne tikai...Wink
lover boi wrote:
sexystyle, es atļausos apgalvot, ka vīrietis spēj sniegt vēl lielāku baudu..tikai jāmāķ darboties Wink varu pieraadiit Razz
Back to top
Reply to topic All times are GMT
Page 1 of 1

Jump to:  
You can post new topics in this forum
You can reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum

Protected by Anti-Spam ACP