|
| Author |
Message |
marotinsNew member
![]()
|
Posted: Fri May 09, 2008 9:48 am Post subject: |
|
|
Es domāju, ka līdz seksa rotaļlietām ir jānonāk. Sexuāli jāizaug. Iespējams tas aistīts ar to, ka ar laiku cilvēkam nedaudz apnīk klasiskais sekss un gribās ko jaunu, tad palīgā tiek ņemtas rotaļlietas. Katrā ziņā man tas patika. Es savu draudzeni apmierināju ar vibratoru, tas piešķir papildus fetišu seksam...iesaku izmēģināt šādas lietiņas, jo, ja cilvēki atverās, tad tas sniedz jaunas izjūtas un abi partneri gūst jaunu, neaizmirstamu pieredzi  |
|
| Back to top |
|
 |
sisidraNew member
![]()
|
Posted: Mon May 19, 2008 11:26 am Post subject: |
|
|
oh yess..i like  |
|
| Back to top |
|
 |
|
Posted: Tue Jun 03, 2008 10:58 am Post subject: |
|
|
jaa.. esmu rabbit vibratori baigi labnie tik Latvijaa daargi un maza izveele:( taapeec labaak suutu no shtatiem... shis labs veikals par labaam cenaam http://www.cutpricesextoys.com |
|
| Back to top |
|
 |
sexystyleMember
![]()
|
Posted: Wed Jun 11, 2008 10:45 am Post subject: |
|
|
kita, ja tev šķiet, ka tajā saitā ir zemas cenas, tad ieej šajā - www.SexyStyle.lv http://www.sexystyle.lv/index.php?env=-in-commerce/store/category:m320--2-4-s
Jā, es zinu, ka tā ir reklāma..piedodiet..bet citur nav kur reklamēt:)
Piekrītu,ka līdz seksa rotaļlietām ir jāizaug( nu, es pati izaugu ar tām kopā..), bet bieži vien sievietes pat iedomāties nespēj kādu baudu tāds mazs nieka vibrators spēj sniegt.. Viena no interesantākajām lietām man šķiet vibrejoša uzmava pirkstam.. tas ir tāds kaifs- masturbēt un vienlaicīgi just vibrāciju. jau domājot vien, paliek labi:) un ja to apvieno ar seksu- mīlējoties masturbē..un vēl var pievienot arī kādu anālo dildo vai vibratoru. Tādu baudu vīrietis viens pats sniegt nekādi nespēj. un , protams, labi daudz lubrikanta:) (tikai iesākumam, pēc tam tas lubrikants nav nepieciešams, jo sieviete no uzbudinājuma kļūst tik mikla, ka vēl pāris stundas pēc seksa šķiet, ka nekas vēl nav beidzies:) ) |
|
| Back to top |
|
 |
lover boiNew member
![]()
|
Posted: Thu Jun 12, 2008 10:01 am Post subject: |
|
|
sexystyle, es atļausos apgalvot, ka vīrietis spēj sniegt vēl lielāku baudu..tikai jāmāķ darboties varu pieraadiit  |
|
| Back to top |
|
 |
|
Posted: Tue Sep 16, 2008 6:47 am Post subject: |
|
|
Atkarīgs no cilveka...kā vienmēr kādam nepieciešams lielāks fetišiņš, kāds uz to skatītos kā uz kādu perversiju. Bet, manuprāt, tie, kas seksā atļaujas vairāk, tai skaita arī seksa rotaļlietas, tie cilvēki ir mazāk aizspriedumaini un drošāki  |
|
| Back to top |
|
 |
|
Posted: Sun Nov 16, 2008 1:34 am Post subject: |
|
|
es,ļoti uzbudinos ,kad kāds mīlejas ar manu peliti,un es to filmēju,kaviņš laiza savai pelitei,bet manai liek petenītē,viņas saldkaislē ir tik seksīgas,ka gribas ar viņam to darīt,un darit man jau tagad tekvis,esmu laimīgs,vislielāko uzbudinajumu manai saulītei dod bumbiņas,pēctam viņa burtiski sulo.daži dārzeņi ar labipalīdz sex rotaļās.milētis milēties un velreiz mīlēties. |
|
| Back to top |
|
 |
plēpīteMember
![]()
|
Posted: Thu Jan 08, 2009 10:21 pm Post subject: |
|
|
Nevēlies MAN to pierādīt??? ))Es mīlu kunilingu un ne tikai... | lover boi wrote: | sexystyle, es atļausos apgalvot, ka vīrietis spēj sniegt vēl lielāku baudu..tikai jāmāķ darboties varu pieraadiit  |
|
|
| Back to top |
|
 |
|
 |
All times are GMT
|
| Page 1 of 1 |
|
You can post new topics in this forum You can reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|