|
| Author |
Message |
gvenaNew member
![]()
|
Posted: Fri Jan 23, 2009 9:26 am Post subject: |
|
|
Sveiciens! Mana sexuaalaa fantaazija, ko veelos iistenot ir sex ar 2 viirieshiem, bet... es veeleetos baudiit kaa mani glaasta divi roku paari, kaa mani skuupsta divi viirieshi, baudiit sevii ienaakam divus locekljus utt.... BET es neveelos 2+1 sex ar viirieshiem, kas uzskata, ka sievietei ir jaaapkalpo tikai vinji.. parastie piedaavaajumi skan taa: kameer Tu njemsi man mutee, otrs Tevi draaziis.. paldies... taadu sex neveelos...
Man 40.183.85 |
|
| Back to top |
|
 |
|
Posted: Wed Feb 18, 2009 1:53 pm Post subject: :) |
|
|
Tas jau patiesībā tas pats vien ir. Kur tad viņi paliks, glāstīs tevi un skūpstīsies - bez tā jau nekur. Piedāvājuma autori jau nav nekādi daiļliterāri, bet gan darba veči, kā izkalusas. |
|
| Back to top |
|
 |
|
Posted: Thu Feb 26, 2009 10:31 am Post subject: grupveida miilestiiba??? |
|
|
Bet tad jau tev ir jaapanaak ka abi shie viirieshi Tevii iemiilaas - vai arii jaamaksaa vinjiem un tad vinji dariis visu ko teiksi, bet tas nebuus tas pats!!! |
|
| Back to top |
|
 |
|
Posted: Thu Feb 26, 2009 10:07 pm Post subject: |
|
|
Skaists sapnis, bet kāpēc gan tam neīstenoties? Pietiek ar simpātijām un takta izjūtu, un tad arī divi vīrieši var dāvāt daudz maiguma, glāstu un uzbudinājuma. Man liekas ka nekā neiespējama te nav. |
|
| Back to top |
|
 |
|
Posted: Sat May 28, 2011 3:06 pm Post subject: |
|
|
wap.flirtzone.lv/gribu |
|
| Back to top |
|
 |
|
 |
All times are GMT
|
| Page 1 of 1 |
|
You can post new topics in this forum You can reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|