Xblog.lv Viss par seksu

Blog  •  FAQ  •  Search  •  Memberlist  •  Usergroups  •  Register  •  Profile  •  Log in to check your private messages  •  Log in

Xblog.lv - Brīvas sarunas. Viss par un ap seksu. Liberāli, bez tabu. Forum Index » Orālais sekss » Vai orālo sexu un kunilingu var uzskatīt par krāpšanu????
View previous topic
View next topic

Reply to topic
 Vai orālo sexu un kunilingu var uzskatīt par krāpšanu????
Author Message
sancho
Member

PostPosted: Mon May 12, 2008 11:43 am    Post subject:

Vai oralais sex un kunilings ir partnera krāpšana?
Saprotams, veicot kādu no šīm darbībām, nenotiek pilnīgs fiziskais kontakts....darbojas tikai mūsu mutes....vai tamdēļ tā nebūtu krāpšana??? Jo skūpsts ar citu persona tak ar ir krāpšana...kāpēc lai tad šī nebūtu krāpšana!!! Bet ir daži kas pat skūpstu neuzskata par krāpšanu...tad jau šis Jums arī liekas nekas, mazsvarīgs....kaut kas ko var piedot?!?!
Back to top
View user's profile Send private message
marotins
New member

PostPosted: Tue May 13, 2008 7:14 am    Post subject:

nuu..man jau liekas, ka taa noteikti ir kraapshana - jo tas ir sekss Smile un arii skuupstiishanaas ir kkaada kraapshana...man nebuutu pienjemami, ja mana meitene skuupstiitos ar citiem dzekiem..kkgan es tiecos uz viedokli, ka ir liela atshkjiriiba starp viirieshiem un sievieteem - ja sievietei tiek sniegts oraalais sekss, vinjai tas ir daudz emocionaalaaks paardziivojums, ja tas notiek, taatad tas jau ir kkas...savukaart, ja dzekam atsuukaa kkaada palaistuve..nu tas ir bez maz vai kaa pasham ar roku to izdariit Very Happy
Back to top
sancho
Member

PostPosted: Tue May 13, 2008 11:58 am    Post subject:

Bet tas jau ir tas pats trakākais, kamdēļ palaistuves meklēt un maksāt naudu par kaut ko ko var arī izdarīt tavs mīļotais cilvēks, nebaidoties saķert sazin kādu infekciju....drošāk un patīkamāk. Un palaistuve nav nekāds attaisnojums, tāpat kā alkahols, kad savāra sūdus!!!
Back to top
sexystyle
Member

PostPosted: Wed Jun 11, 2008 10:19 am    Post subject:

marotins-kapēc gan tev šķiet, ka orālais sekss sievietei ir kas daudz emocionālāks, kā atsūkāšana vīrietim? vai tādēļ, ka sieviete retāk saņem šo baudu un tādēļ jūtās emocionāli pacilātāka, bet vīrietim tik bieži atsūkā, ka viņš jau īsti vairs baudu nejūt??? vai tev tas nešķiet absurdi? es uzskatu,ka starp vīrieti un sievieti seksā atšķirības nav, bauda ir vienādi liela, ja vien to PAREIZI sniedz.
un uzskatu,ka skūpsts, orālais un visi citi seksa paveidi ir krāpšana, tā kļūst par krāpšanu tad, ja tava otra pusīte par to neko nezin un tev ir bail to atklāt, jo uzskati, ka tad tevi pametīs un to nekad nepiedos. Tad kāda vella pēc tev būtu jākrāpj, ja jau baidies, ka mīļotā/mīļotais tevi pametīs? Adrenalīns vajadzīgs??
Back to top
sancho
Member

PostPosted: Fri Sep 19, 2008 11:25 am    Post subject:

Daudzi kaut kā izvēlas pārmaiņas ar kādu citu nevis ar savu partneri mēģināt kaut ko jaunu. Baidas ka varētu atraidīt, nesaprast, vai arī ja neizdodas, var izchakarēt attiecības. Ar citu tas ir vieglāk, to izdarīt un nozust-un tam nav nozīme kā bija, jo iespējams tik pat kā vairs to otru personu nesatiksi. Bet tomēr mēģināt vajadzētu ar savu partneri, jo dažkārt adrenalīns attiecībās var būt pat lielāks nekā ar kadu citu Smile
Back to top
Wika
Member

PostPosted: Sat Sep 20, 2008 10:22 am    Post subject:

Āpāc! Kur divi ir, tur trešais lieks.. nu vismaz pie normālām attiecībām tā būtu jābūt, jo savādāk tās jau vairs NAV attiecības!
Back to top
anoniimikjis
Guest

PostPosted: Wed Sep 24, 2008 6:38 am    Post subject:

taa noteikti ir kraapshana...jo tas ir sekss...
Back to top
Atinija
Member

PostPosted: Fri Oct 17, 2008 3:15 pm    Post subject:

Noteikti ka tā ir krāpšana.
Back to top
jnis
Guest

PostPosted: Mon Oct 20, 2008 1:12 pm    Post subject:

Mulkibas. Ta nav nekada krapsana ta ir bauda abiem pie pareizas izpildes, nevis brutali, mili maigi un sieviete bus 9 debesis.Sieviete jutis lielaku baudu pie laba kunilinga neka no tas plikas pierastas bakstisanas.T adas ir manas domas.
Back to top
dunda
Guest

PostPosted: Tue Oct 21, 2008 6:54 am    Post subject:

jnis wrote:
Mulkibas. Ta nav nekada krapsana ta ir bauda abiem pie pareizas izpildes, nevis brutali, mili maigi un sieviete bus 9 debesis.Sieviete jutis lielaku baudu pie laba kunilinga neka no tas plikas pierastas bakstisanas.T adas ir manas domas.

neiet jau runa par to, ko sieviete jutiis - izlasi uzmaniigi. Vai taa buus kraapshana, ja piemeeram Tev buus draudzene vai sieva, bet Tu laiziisi citai? Vai cita Tev vienk nosuukaas? Par to ir runa!!!
Back to top
bruno
Guest

PostPosted: Thu Oct 23, 2008 1:27 pm    Post subject:

nu domaju ka viss ir atkarigs no ta ka ir nostaditas attiecibas starp pari, citam bus krapshana pat tad ja kads paskatisies pa kreisi, citam nebus krapshana ari ja pargules.
mana gadijuma ir ta, ja abi to daram atklati un kopa ar kadu citu dalibu, tad ta nav krapshana, lidzko kads sak kaut ko aiz muguras muhlit, ta ta jau ir smaga krapshana
un varu pateikt, ka agrak mums ta nebija nostaditas attiecibas, un vis bija lielaka dirsaa, atzishos man daudz biezhak ienaca prata doma un velme aizlaist pa kreisi. tagad man tas nav vajadzigs, jo varam to darit kopa. tikai jaievero speles noteikumi.
Back to top
dunda
Guest

PostPosted: Fri Oct 24, 2008 7:01 am    Post subject:

tas ir interesanti..šādas pieredzes man nav...varbūt tāds arī ir ideāls attiecību modelis? Smile Jo manuprāt 99% cilvēku kaut reizi dzīvē iedomājas par laišanu pa kreisi... un tikai kautkādas normas un morāles mūs attur no tā...iekšējā vēlme jau ir
Back to top
Reply to topic All times are GMT
Page 1 of 1

Jump to:  
You can post new topics in this forum
You can reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum

Protected by Anti-Spam ACP