| Author |
Message |
|
Posted: Fri Aug 24, 2007 3:26 pm Post subject: |
|
|
Interesanti,kas vairāk šeit vilina-nauda vai sex??? |
|
| Back to top |
|
 |
|
Posted: Sat Aug 25, 2007 9:53 am Post subject: |
|
|
Pretigi bazties saja saita maukam! |
|
| Back to top |
|
 |
johanes69New member
![]()
|
Posted: Mon Aug 27, 2007 9:17 am Post subject: |
|
|
Tomer pec maniem noverojumiem viena liela dala tomer ir maukeles no klubiem ceriba vel papildus papelnities !!!! |
|
| Back to top |
|
 |
|
Posted: Mon Aug 27, 2007 10:15 am Post subject: |
|
|
ta sheit ljoti daudzas peec pirmajaam veestuleem saak runaat par atliidziibu.... |
|
| Back to top |
|
 |
|
Posted: Mon Aug 27, 2007 11:18 am Post subject: |
|
|
Vismaz man vēl naf bijis,kad pēc sarakstes ievirzas saruna par atlīdzību. |
|
| Back to top |
|
 |
emmaNew member
![]()
|
Posted: Mon Aug 27, 2007 11:24 am Post subject: |
|
|
Netrūkst arī tādu, kas piedāvā naudu..
Par Draiskajām pirtiņām arī IR viedoklis, bet paklusēšu. |
|
| Back to top |
|
 |
bibiritiMember
![]()
|
Posted: Wed Aug 29, 2007 7:29 pm Post subject: |
|
|
viss jau atkarīgs kādiem nolūkiem meklē sexsu. Vai kārtējā darba stunda - tad bez šaubām katram darba stunda ir noteikta ar naudas izteiksmes likmi ( par visu jamaksā, telefons, apģērbs, ceļš, uztura nauda u.t.t. ). Ja sexs ir vajadzīgs lai baudītu - tad nav cenas, jo cena nav nosakāma. |
|
| Back to top |
|
 |
biparisMember
![]()
|
Posted: Wed Aug 29, 2007 8:13 pm Post subject: |
|
|
bibiriti - piniigi Tev piekriitu! Gjeniaali labi pateikts peedeejais teikums!! |
|
| Back to top |
|
 |
bibiritiMember
![]()
|
Posted: Thu Aug 30, 2007 9:21 am Post subject: |
|
|
nu ja, lasot iepriekšējos tekstus ir par ko pārdomāt, gan par tām kas grib nopelnīt, gan par sevi, kāda pašai par visu to ir nostāja. Ir tikai secinājums par sevi: kā profesiju - darbu sexsī nav manī, aprēķināt cik par to varētu prasīt arī nepratu........... kādreiz kad šajā portālā piedāvā tikties cik par to prasītu atbildēju skarbi, ka ir aizvainojis mani kā SIEVIETI. VĪRIETIS nesaprata. Vai tad man nevajagot naudu ? Man pašai vēl ir galva uz pleciem ar peļu lielumā smadzenēm, divas rokas un divas kājas, naudas pelnīšanai pietiek. Bet nu saprotu ka tā domā tikai 1 varbūt no visa portāla. Un ir pavisam vienkāršas lietas ko nevar nopirkt par naudu un viena no tām ir BAUDA  |
|
| Back to top |
|
 |
|
Posted: Sat Sep 01, 2007 7:48 pm Post subject: |
|
|
Bibirit-skaisti un precīzi teikt!!!Bet,ko darīt,ja baudas gribās vairāk???Bet nav velmes par to maksāt??? :O |
|
| Back to top |
|
 |
bibiritiMember
![]()
|
Posted: Sun Sep 02, 2007 6:57 am Post subject: |
|
|
IKACAR: hm, baudas lielums, daudzums nav izmērams, ir vainu vēlme baudīt vai tikai apmierināt vajadzību. Un nesaprotu, kāpēc uzstiept sev darīt to ko pats nevēlies - maksāt par baudu. Vienkārši nemaksā. kā ju teicu - BAUDAI nav nosakāma cena. Nu cik tas maksā............. ?????????????????? Un tad kad Tu iepriekš domāsi par cenu lai baudītu, Tu patiesībā neatslēgies un nebaudīsi, tikai sevi apmierināsi. un deļ to taču Rīgā vietu netrūkst.
Lielākā problēma ir tā, ka nav sievietes kas teiktu, ka gribu tikai BAUDĪT, BET NE NOPELNĪT. |
|
| Back to top |
|
 |
MensonsNew member
![]()
|
Posted: Mon Sep 03, 2007 9:04 am Post subject: |
|
|
Man jau domāt, ka bauda un nauda viena otru neizslēdz ..... |
|
| Back to top |
|
 |
|
Posted: Mon Sep 03, 2007 9:58 am Post subject: |
|
|
To: Ikacars
Ja gribas vairak baudas tad apprecies un sex bus regulars... |
|
| Back to top |
|
 |
KrixtineNew member
![]()
|
Posted: Mon Sep 03, 2007 8:29 pm Post subject: |
|
|
Una, gredzens pirkstā jau nav garantija absolūtai, regulārai baudai mūža garumā :)
Bet par tēmu runājot...
Man personīgi ir neitrāla nostāja. Profesija senākā. Pieprasījums bija, ir un būs. Piedāvājums bija, ir un būs. To - cik tas maksā - tas jau ir bizness. Un ne jau par cenas lielumu iet te runa.
Taču es nekad neesmu nosodījusi nevienu no pusēm, kas šajā darījumā iesaistās. Katram ir sava motivācija un pamatojums savai rīcībai.
Lai kā arī nebūtu, vienmēr esmu teikusi - ja man būtu bijis lemts piedzimt par pretējo dzimumu, noteikti izmantotu arī "pērkamo baudu". Kaut vai tikai salīdzināšanas pēc - jo otra puse tak tomēr skaitās profesionāle!
Protams, protams, neviens jau neliedz arī sievietei esot, izmantot attiecīgā servisa puikas! neteikšu, ka nekad neizmantošu. Pienāks brīdis un tieši tās pašas intereses pēc - kāpēc ne? .....  |
|
| Back to top |
|
 |
|
Posted: Tue Sep 04, 2007 1:02 pm Post subject: |
|
|
Neredzu neko sliktu. Arī naudas piedāvājumu par apvainojumu pārsvarā iztēlojas pašas sievietes. Galu galā mēs par daudz lietām maksājam, par visām patiesībā. Kāpēc lai sekss būtu vienīgais izņēmums. Tikai gribas, lai pakalpojums būtu atsaucīgs, prasmīgs, nevis ātra naudas "atslaukšana". Bet arī to jau gribas no visu amatu pakalpojumiem. Galu galā, ar ko aploksne dakterim ir labāka par to pašu naudu meitenei, kas tev sniegusi baudu?
Var tikai piebilst, ka tā sauktais "aekss bez maksas" reizēm izmaksā daudz dārgāk ))) |
|
| Back to top |
|
 |
|