Xblog.lv Viss par seksu

Blog  •  FAQ  •  Search  •  Memberlist  •  Usergroups  •  Register  •  Profile  •  Log in to check your private messages  •  Log in

Xblog.lv - Brīvas sarunas. Viss par un ap seksu. Liberāli, bez tabu. Forum Index » Anālais sekss » Padalaties kads tachu pieredze!
Goto page Previous  1, 2, 3, 4 View previous topic
View next topic

Reply to topic
 Padalaties kads tachu pieredze!
Author Message
marotins
New member

PostPosted: Wed May 14, 2008 11:33 am    Post subject:

liza wrote:
Man tas liekas kaut kas nepieņemams...
Kā vīrietis vistie�ākajā nozīmē var vēlēties braukt pa sūdiem....kāds kaifs??? Nesaprotu!!! Ir tak patīkamākas vietiņas Smile

Katrā vietiņā savs prikols... Tur ir šauri Wink
Back to top
View user's profile Send private message
ragana
Guest

PostPosted: Thu May 15, 2008 7:08 pm    Post subject:

Es nepiekrītu šiem komentāriem - dabā , katrs caurumiņš domāts savam, tur kur vēlaties mīlēt( tas ir anāli) ir domāts izvadei nevis ievadei...Lūk tā!
Back to top
hhhhhh
New member

PostPosted: Fri May 16, 2008 10:15 am    Post subject:

Hello, I like Anālais sekss
Back to top
daniela
Guest

PostPosted: Thu Jun 05, 2008 2:56 pm    Post subject:

es piekriitu tam, ka izmantot to "gredzenu" no citas puses nav labi..jauniibaa biezi vien nodevos anaalajam seksam, bet tagad..man ir 45 gadi, un ja vajag uz tualeti nokaartoties - jaaskrien fiksi, jo tureet nevar.. savukaart mana meita vinjai ir 19 gadi, pavisam normaali var iztureet gan dienu , gan divas.. taa kaa seciniet pashi.. man ir 45 gadi tikai..Un kas buus pensijas vecumaa - negribu domaat.. Taa kaa nav tas anaalais tik nekaitiigs kaa teica te dazs labs ..
Back to top
sexystyle
Member

PostPosted: Wed Jun 11, 2008 8:25 am    Post subject:

Esmu meitene/sieviete..ar anālo seksu esmu nodarbojusies vairākkārtīgi. Zinu, ka tas man spēj sagādāt baudu jo anālā atvere ir mana erogēnā zona, pieskārieni tur, ir vieni no patīkamākajiem ...Vienmēr kārtīgi sagatavojos ( varētu teikt,ka klizma ir iepatikusies tik ļoti,ka dīvaini šķiet bez tās..), manā rīcībā ir labākie iespējamie lubrikanti, speciāls līdzeklis atsāpināšanai, dažādi dildo, vibratori.. bet jāatzīst,ka anālais seks līdz šim vēl nereizi nav izdevies tāds, kādu es to vēlētos. un iemesls tam ir VIRIETIS. Reti kurš vīrietis ir pietiekami pacietīgs, reti kurš saprot kādas sāpes tas var izraisīt, viņi tikai dara savu. Tas ko gribēju teikt ir- palasot ausgtāk izvietotos komentārus, sapratu, ka ne tikai sagatavošanās ir svarīga, ne tikai gribēšana ir svarīga, bet gan tas, lai cilvēks ar ko tu to dari, ir pietiekami pacietīgs un vēlās, lai no šī "pasākuma" baudu gūst abi, ne tikai VINS! Tā vien šķiet,ka vīrieši nodarbojoties ar anālo seksu, pilnībā aizmirst par sievieti un paši cenšas saprast, kas tad anālais sekss tāds ir un ar ko ziemā barojās. ( Tie vīrieši, kas tādi nav, lūdzu atvainojiet, jo es šeit runāju par vairumu vīriešu, nevis tiem dažiem izņēmumiem). Katrā gadījumā, tagad es zinu savu kļūdu- es nēesmu pateikusi savam mīļotajam, ko īsti es no viņa vēlos. Un zinu, ka nākamreiz, kad nodarbošos ar anālo seksu, tas varētu izdoties tāds, kādu es to vēlētos. Lai anālais, banālais ( manam draugam ļoti iepatikās šis vārds) un orālais izdotos tāds, kādu to vēlamies, ir jāzin viena lieta- visas pasaules problēmas rodas no nesaprašanās, nerunāšanas, nespējas pareizi izteikties.. Tātad- Cilvēki, runājam viens ar otru!!
Back to top
ABC
Guest

PostPosted: Fri Jul 04, 2008 8:48 pm    Post subject:

lasot viss šķiet labi un forši. Smile
Bet man sanāca tā, ka vīrietis mani paņēma ar varu anālajā sexā. Tas bija tik nepatīkami un sāpīgi...
Pēc tās reizes domāju, ka nekad to negribēšu darīt, bet lasot komentārus, liekas, ka nemaz nav tik slikti, ja tas nav varmācīgi.. Smile
Back to top
bize17
New member

PostPosted: Mon Jul 14, 2008 12:35 pm    Post subject:

Pirmās reizes vajag ļoti uzmanīgi. Sasteigsi-sabojāsi visu iespaidu! Nežēlo smērvielu!
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
james
Guest

PostPosted: Sun Nov 09, 2008 5:25 pm    Post subject:

I LIKE FUCKING IN ANAL Very Happy
Back to top
barry
Guest

PostPosted: Tue Nov 11, 2008 11:01 am    Post subject:

ko tur dizhi daudz daliities pieredzee? katram meedz buut dazhaadi - vienkaarshi jaadara un viss Smile
Back to top
kolibri
New member

PostPosted: Tue Nov 11, 2008 5:00 pm    Post subject:

pirmkārt,savu partneri vajag sagatavot(es runāju par uzbudināšanu),tad arī nesāpēs...un ja vīrietis nevar sievieti apmierināt tam paredzētajā caurumā,tad anālais sex nobeigumā var sievieti novest līdz ekstāzei...man anālais sex ļoti patīk,bet paŗāk aizrauties arī nevajag...iesākumā sievietei tiešam varbūt vajadzētu izmēģināt tam paredzētus vibratorus...
un tiem,kas tur rakstīja par to spraušanu iekšā un viņiem vienalga vai sievietei sāp vai nē---nosist tādus!!! Smile
Back to top
Anri123
New member

PostPosted: Wed Dec 03, 2008 1:20 pm    Post subject:

Manai sievai patīk un redzot kā viņa kaifo arī pašam gribas pamēģināt
Back to top
Carina31
New member

PostPosted: Mon Dec 29, 2008 9:40 pm    Post subject:

Man reizi pa reizei patīk, jā, stiprākas emocijas, bet vīrietis ir spējis arī bez anālā seksa mani tāāā izprast, ka nepietrūkst.
Katra gadījumā sieviete ir jāuzbudina, tad lubrikants un ērta poza, kas atslābina iegurņa muskulatūru....protams personiskā higiēna, var sanākt šaize.
No medicīnas viedokļa varu pabrīdināt, ka pārāk bieža aizraušanās ar šo sexiņu var novest pie maisiņa pie zarnas izejas....kas biezi sastopams homoseksuāļiem, uvi:(
Back to top
Aldis
New member

PostPosted: Tue Jan 20, 2009 7:33 pm    Post subject:

Kas tas par maisiņu un kapēc tas rodās?
Back to top
katy
Guest

PostPosted: Wed Mar 30, 2011 8:39 pm    Post subject:

wap.flirtzone.lv/gribu - vēlmju piepildījums Wink