Xblog.lv Viss par seksu

Blog  •  FAQ  •  Search  •  Memberlist  •  Usergroups  •  Register  •  Profile  •  Log in to check your private messages  •  Log in

Xblog.lv - Brīvas sarunas. Viss par un ap seksu. Liberāli, bez tabu. Forum Index » Orālais sekss » Orālais par daudz
View previous topic
View next topic

Reply to topic
 Orālais par daudz
Author Message
Miranda
Guest

PostPosted: Sun Dec 13, 2009 7:53 pm    Post subject: Orālais par daudz

Lūdzu tikai atbildiet nopietni.
Meitenes, ko jūs dariet situācijās, kad
1. vecis uzmācas , lai atsūkā, bet pašam pipele smirdīga. ne gluži tā kā nemazgāta, bet sasmirdēt jau var dikti ātri...
2. Netiek valkāts prezervatīvs, tiek piekopta ārpusbeigšanas metode, kas tagad ir pārtapusi par mutēbeigšanas metodi. it kā jau ok, bet bieži notiek tā- sekss ir foršs, bet vīrietis nenoved līdz orgasmam, bet vienkārši izvelk ārā un beidz man mutē. tas ir egoisms vai vīrieša nepieredze, vai kas? man apnicis, ka nav orgasma un nemaz necenšas,lai tas būtu. vai arī vnk notiek orālais sekss un viss, un nekādas manis apmierināšanas. it kā tas būtu normāli. esmu pasākusi dušā masturbētSad
kādi ieteikumi? ko darīt? man ir ļoti grūti runāt par seksu, ne tāpēc ka kauns, bet tāpēc, ka tas liekas neiederīgi kaisles procesā. lai gan vispār pēdējā laikā ,kad tā sūkāšana ir tādā topā, par kaisli ir grūti runāt
Back to top
Bad
Guest

PostPosted: Thu Feb 04, 2010 2:06 pm    Post subject:

Nu domaju, ka samekle sev milako, kas nav egoists, un problema bus atrisinata...jka nevari pamest esosho....

Bez tam, ja salim smird krans...tad triec vinju mazgat un viss Very Happy
Back to top
Mincis
Guest

PostPosted: Thu Feb 25, 2010 11:36 pm    Post subject:

Es iesaku pārvarēt savu nerunāšanu.
Vislabākais laiks, kad runāt par seksuālām problēmām ir pēc seksa, jo tad viņa ķermenis ir pilns ar endorfīniem un prātiņš pūkains.
Par nesmaržīgu pipeli piekrītu- ir jāaizrāda. Kaut pa dupsi iesit un saki- ej nomazgā! Es savējam arī šad tad ar aizdomām jautāju, vai viņš ir mazgājies. Neņem ļaunā, protams. Kurš normāls vīrietis tad ar prieku var ļauties orālajam seksam, ja zina, ka draudzenei nepatīk?
Back to top
Cuban
Guest

PostPosted: Tue Mar 02, 2010 9:52 pm    Post subject: Piekrītu Mincei un..

Esmu vīriešu kārtas pārstāvis un tev, kā sievietei iesaku
1.viņam atklāti pateikt aizej nomazgājies- man tu patīc tīrs un svaigs, vai ko tādu. vai pirms seksa pasaki viņam kā mājienu, pat ja esi tikko no dušas/vannas: "es nejūtos tīra, es aiziešu nomazgāties". kad atnāc atpakaļ izbrīnā pasaki : "vai tad tu nedarīsi to pašu?"
2. ir diezgan egoistiski. varbūt dod kādu mājienu lai tevi apmierina orāli, ja viņš to piekopj. un tad turpiniet Smile
jā, pēc seksa ir īstais laiks kad runāt, tikai tev jābūt baigajai psiholoģei, nezinu kāds tev tas vecis ir un tā.. formula tāda. mīļvārdiņš + vai tu varētu pamēģināt/ pacensties ko tādu un tādu..
vari tā kādu reizi ļauni paturpināt ar rokām pēc izvilkšanas, un ja viņš guļ uz vēdera, tad pēc notašķīta vēdera mošk iedomāsies uzvilkt prezi. plāno vai kādu mīksto, tas jātestē..
bišk iebraucu auzās ar pamācībām, Laughing bet nu ceru, ka kautko devu tev. Wink
Back to top
inga
Guest

PostPosted: Sat Mar 20, 2010 10:25 pm    Post subject:

diezgan viegli vīrieti piespiest nomazgāties. bet par to otru... man ir līdzīga problēma. draugs dievina orālo seksu. viņš to grib bieži un gandrīz jebkur. dienā sanāk vismaz 2 reizes. man jau nelabi metas no domas par to. esmu mēģinājusi runāt, bet bezjēdzīgi. nav tā, ka man viņš orgasmu nesagādātu, bet viņam patīk dziļais minets , un man katru reizi ir traumēts kakls un sāp. vai tādā veidā nevar kādā kaitē iedzīvoties?
es arī gribētu zināt, kā mazināt vīrieša vēlmi pēc orālā seksa.
Back to top
Fisherman
Guest

PostPosted: Sat Apr 10, 2010 8:15 pm    Post subject:

Par orālā ierobežošanu, viens no veidiem varētu būt, kad mīlējies meiģini saspiest iekšejos muskuļus kad loceklis ir iekša (tantristi to piekopj), bet lai tas sanāktu, regulāri jātrenējās (var jebkurā vietā ,arī sab. transportā, respektīvi jāsasprindzina līdzīgi kad pārtrauc urinēt.
otrs veids ir pieprasīt no otra lai arī veic līdzīgas darbības Very Happy , ja nolaiž mutē iedod dziļo skūpstu Laughing
Principā jāaudzina Very Happy
Back to top
sliktais614
Guest

PostPosted: Sun Apr 25, 2010 5:28 pm    Post subject: ko lai dara ja meica negrib oral???

Ko lai es daru ja man ir meitene un man loti gribetos vinjai gribetos sniegt oralo baudu tas ir ar meliti vinjai izlaiziit bet sii neparko negrib lai es to daru pilnigi izmisuma kriitu ko lai dara???
Back to top
Reply to topic All times are GMT
Page 1 of 1

Jump to:  
You can post new topics in this forum
You can reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum

Protected by Anti-Spam ACP