Xblog.lv Viss par seksu

Blog  •  FAQ  •  Search  •  Memberlist  •  Usergroups  •  Register  •  Profile  •  Log in to check your private messages  •  Log in

Xblog.lv - Brīvas sarunas. Viss par un ap seksu. Liberāli, bez tabu. Forum Index » Orālais sekss » Minets & Minets!
View previous topic
View next topic

Reply to topic
 Minets & Minets!
Author Message
pepija
New member

PostPosted: Wed Aug 29, 2007 6:26 am    Post subject:

Man ir randiņš ar vienu vīrieti, kam vēlos uzdāvināt fantastiskāko minetu pasaulē! smile Tāpēc neskatoties uz to, ka ne jau pirmo reizi to daru, tomēr vēlos uzzināt - Perfekts Minets, kāds tas ir?
Kad tavu locekli noklāj skūpsti, kā tauriņa pieskāriens? Vai arī tev vajag vakuma pumpi manu lūpu izskatā? Tev patīk, ja tev skatās acī tajā brīdī vai labāk lai visa uzmanība tiek pievērsta tavam loceklim un tikai. Tev patīk uz pašu procesu skatīties? Man parūpēties, lai mati neaizsedz skatu?
Pagaidīt līdz gultai, un to veikt pēc sexa vai labāk uzreiz, tikko durvis aizvērušās - noesties ceļos un bez brīdinājuma...?
Nu? Es tiešām negribu kļūdīties.
Back to top
View user's profile Send private message
Rino
New member

PostPosted: Wed Aug 29, 2007 8:41 am    Post subject:

Orālais tas ir jauki, protams katram ir sava gaume un uzskats kā viņš to gribētu, galvenais to darīt maigi un ar roku aptvert locekli to slidinot uz augšu un leju, grūti jau tā izstāstīt....
Back to top
pepija
New member

PostPosted: Wed Aug 29, 2007 9:24 am    Post subject:

bet ir taču noteikti, kas tāds, kas jebkuru vīrieti uzbudina visvairāk un īpaši?
Back to top
Rino
New member

PostPosted: Wed Aug 29, 2007 1:39 pm    Post subject:

Protams, bet katram vīrietim jāmāk pateikt vai jāliek manīt kā un kas viņam patīk vislabāk, jo katram jau ir savas fantāzijas ko viņš gribētu īstenot, un ja to māk kopīgi izrunāt un realizēt tad viss tas ir ļoti forši.
Back to top
biparis
Member

PostPosted: Wed Aug 29, 2007 6:46 pm    Post subject:

Saaksju ar to, ka minets ko daavaasi miiljotajam viirietim - vinjam buus fantastiskaakais jebkuraa gadiijumaa. Ir taads teiciens - slikts sekss arii ir labs sekss Smile bet ja nopietni - nez vai kaads Tev pateiks kaadu konkreetu recepti. Ir dazjaadi cilveeki, dazjaadi noskanjojumi, apstaaklji u.t.t. Kas vienaa reizee buus baigi labs - citaa ne tik labs. Nee, ne jau slikts, slikts jau nevar buut, vienkaarsji peec noskanjojuma... Reizeem ir patiikami vienkaarsji guleet uz mugura un baudiit kaa sieviete maigi cjubinaas ar meeliiti, luupaam un maigaam rocinjaam, reizeem ir patiikami sajust arii maigus zobinjus, var buut pat kodienus un kaartiigu bet ne saapiigu rokas satveerienu aiz olinjaam, citreiz dikti labi ir iespiest mutiites iipasjnieci istabas stuurii un skjietami brutaali "vaaleet" to mutiiti, protams nenodarot paari un neaizraujoties ar straujaam lielas amplituudas kustiibaam... jebkuraa veidaa minets var buut satriecosji labs, domaaju ka tas ir vairaak atkariigs no Tavas gribas to padariit par labaako! Smile Lai Tev veicas! Pastaastiisi, kaa gaaja? Smile
Back to top
Maksims
Guest

PostPosted: Thu Aug 30, 2007 8:20 am    Post subject:

minets, minets, minets.....ja to sievete pieprot, tad tā ir fantastiska bauda, ja tikai sūkā vai strādā kā vakumsūknis (mož arī kādam patīk), tad tāda īsta bauda nemaz nesanāk, bet tādas konkrētas receptes visiem gadījumiem nebūs.
Back to top
tarpans
Guest

PostPosted: Thu Aug 30, 2007 11:16 am    Post subject:

oraalais vispaar ir labais, man piemeeram patiik ja suukaajot sieviete izdves baudpilnas skanas, ja nedaudz siekalojas un skataas aciis var gan laiziit kaa saldeejumu gan iesuukt liidz galam mutee, protams ka tam kaa to dari ir jaabuut redzamam tas dod papildus uzbudinaajumu necenties sleepties aiz matiem esi atklaata un redzeesi ka draugam patiks ja pati buusi iniciatore minetam tas buus tikai apsveicami, doma par momentaalu nemsanu mutee liidz ko durvis ciet ir lieliska
Back to top
pepija
New member

PostPosted: Thu Aug 30, 2007 12:19 pm    Post subject:

Paldies! Noteikti izstāstīšu, kā man gāja! Smile
Back to top
Krixtine
New member

PostPosted: Mon Sep 03, 2007 8:36 pm    Post subject:

nu, ja... kā jau vairums - nav taču vienas kopējas formulas izcilam minetam. Gaumes lieta tak. Vienam tā, otram šitā Smile un īstenībā jau kad pienāk tas brīdis, tāpat viss top skaidrs - ko un kā vajag. Nezinu, vai intuīcija, vai hormoni, vai fluīdi, bet tā ir.

Pepij, nu lai veicas Wink
Back to top
tonuss
Guest

PostPosted: Fri Sep 07, 2007 6:41 am    Post subject:

Galvenais ir atslēgt prātu un vadīties pēc sajūtām...
Back to top
marsss
New member

PostPosted: Fri Sep 14, 2007 8:26 am    Post subject:

Pepija, pamēģini tā saukto "dziļo kaklu" un viņš ātri beigs.
Back to top
Tas_es
Guest

PostPosted: Wed Nov 07, 2007 7:49 pm    Post subject:

Pepija...es ljoti gaidu kad tu uzraxtisi to ka tev gajaa..
Back to top
Ir bijis
Guest

PostPosted: Tue Dec 11, 2007 10:15 am    Post subject:

Es vēlos īpaši izcelt,ka labs minets ir viens no galvenajiem sievietes seksa ieročiem!!!Vīrieši ir daudz un vēlmes ir daž,ne dažādas un sasniegtais baudas,un pieredzes līmenis arī katram ir atšķirīgs,bet mērķis visiem ir viens-atrast pašu labāko partneri seksā!Manuprāt,to es attiecinu uz abiem partneriem,ja tu jūti,ka tagadējais partneris ir ok,pieturies pie viņa,investē laiku,savas iepriekš iegūtās zinības vienā partnerī,jo aktīva partneru maiņa nav lolojama seksuālās virsotnes sasniegšanai,bet gan otrādi,tas rada pieradumu un atkarību,bet ne kvalitāti!Ideāli ir tad,ja partneri ir katrs ar savu zināmu pieredzīti un,jau zin ko viņš vēlās no partnera saņemt/gūt,bet ir viens"bet",jāmāk un tas ir jādara,pie tam atkārtoti,līdz brīdim,kamēr tiks sasniegta kulminācija,izzināt partera velmes,taktiku,pieeju..Ja vēlies zināt,kas man patīk,varu padalīties..Smile,manai sievietei ir jābūt koptai,seksīgai-mauciņai,jāprot sevi pasniegt un pienācīgi apģērbt,veicot minetu-dominē partnere..uzmācoša,pavedinoša,izceļot savus labumus un dotumus!Īpaši man patīk,negaidīts uzbrukums,imitējot nedaudz brutālu/vulgāru,vardarbīgu inscinējumu,man ir viennozīmīgi jāpakļaujās šim seksuālajam ārprātam..:)citādi man ir beigas..!!!Izvēloties intriģējošu taktiku,tuvojamies izpildījumam,man patīk,ka to dara agresīvi,bet tanī pašā brīdi neko nesavainojot,īpaši patīk-ja locekli var paņemt mutē līdz saknēm,atļaujot man imitēt spēku,tanī pašā laikā strādāt gan ar zobiem,gan ar mēli un protams ar siekalām netraumējot mandeles..Smile))ja proti strādāt kā traks vakuma sūknis,tad ir ok,vari paņemt dziļi mutē-superr,mēle draiski spēlēdamās pār mana locekļa visām sastāvdaļām un ņems palīgā rokas,kurām pirksti ar maigām kustībām,piebeigs manu izmisīgo pretošanos,un lūk..orgasms..ejakulācija Tavā mutē..ai tas nav interesanti,es jau beidzu..Smile)))))))))
es ļoti priecāšos,ja arī Tu padalīsies ar mani savās turpmākajās seksuālajās darbībās un pieredzē!?
Back to top
Atinija
Member

PostPosted: Fri Oct 17, 2008 1:57 pm    Post subject:

Pamācoša informācija.
Ir vienmer interesanti zinat,kā to vēlas vīrieši.
Back to top
Reply to topic All times are GMT
Page 1 of 1

Jump to:  
You can post new topics in this forum
You can reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum

Protected by Anti-Spam ACP