| Author |
Message |
|
Posted: Mon May 19, 2008 12:22 pm Post subject: |
|
|
kāds prikols ir džekam piedāvāt savai sievietei pamīlēties ar viņu + vēl vienu vīrieti? pats to skaidro kā vēlmi sagādāt īpašu baudu VIŅAI. ko puiši par to teiks? kādi par/pret šādam pasākumam no vīrieša viedokļa? |
|
| Back to top |
|
 |
sisidraNew member
![]()
|
Posted: Tue May 20, 2008 1:31 pm Post subject: |
|
|
es arii to nesaprotu...es saprastu veel no dzeka viedokla +sieviete..ok, ja 2 draugi un svesha meicha, tad var saprast, bet pieljaut, ka Tavu miiljoto sievieti veel kaads panjem..da es taadu dzeku n...j pasuutiitu |
|
| Back to top |
|
 |
|
Posted: Fri Jul 04, 2008 9:40 am Post subject: |
|
|
Domāju, ka funktieris ir savādāks. Kombinācija 2+1 parasti dod vairāk iespēju sievietei (ja viņa to grib). No vīrieša puses tā nav interese par otru džeku un nav arī sievietes atdošana, drīzāk jau vēlme izdarīt kā viņai labāk. Vīrieši ļoti uzbudinās no tā, ka redz sievietes uzbudinājumu
Bet ja dāma negrib, tad protams tas ir garām. |
|
| Back to top |
|
 |
kamenite123New member
![]()
|
Posted: Thu Aug 14, 2008 10:02 am Post subject: |
|
|
Man ar viru ir ta - vins dabuj pamileties ar divam sievietem es ar diviem veciem. Tas saucas lidzsvars attiecibas ) |
|
| Back to top |
|
 |
|
Posted: Tue Sep 16, 2008 2:08 pm Post subject: |
|
|
Varētu būt, ka vēlas kādu asumu attiecībās. Galu galā sekss ir sekss un nevajag jaukt visas lietas vienā katlā kopā. Patīk šāda tipa attiecības, tas uzbudina. Tikai sievietei tas ar jāpatīk, savādāk jau nu nekā. |
|
| Back to top |
|
 |
plēpīteMember
![]()
|
Posted: Sat Oct 18, 2008 2:28 pm Post subject: |
|
|
MAN PATĪK-2 VĪRIEŠI UN ES-SUPER!ESMU TO MĒĢINĀJUSI ARĪ,KAD 1 NO VIŅIEM IR MANS VĪRS,BET TAD TAS NAV O.K. PRET TO OTRU PUISI-MĒS VIENS OTRU ZINAM PERFEKTI A VIŅŠ TĀDS,TIPA-*KRAIŅIJS*SANĀK...LABĀK,KAD ABI *NO MALAS*-VĪRS VAR ARĪ SKATĪTIES,JEB NĒ,ATKARĪBĀ,CIK TOLERANTI IR ŠIE 2 DŽEKI:)) |
|
| Back to top |
|
 |
duzis222New member
![]()
|
Posted: Sun Dec 21, 2008 11:49 am Post subject: |
|
|
MAN NAW BIJIS SEX 3JATA... JO NEPAZIISTU WEEL NEWIENU TAADU SIEWIETI KURA TO WEELEETOS _________________ mekleju sievieti seksam 3jata... 1v 2s |
|
| Back to top |
|
 |
|