Xblog.lv Viss par seksu

Blog  •  FAQ  •  Search  •  Memberlist  •  Usergroups  •  Register  •  Profile  •  Log in to check your private messages  •  Log in

Xblog.lv - Brīvas sarunas. Viss par un ap seksu. Liberāli, bez tabu. Forum Index » Seksā pieļautās kļūdas » kadas kludas
Goto page 1, 2  Next View previous topic
View next topic

Reply to topic
 kadas kludas
Author Message
cibriks
New member

PostPosted: Sat Aug 25, 2007 4:43 pm    Post subject:

meitenes pastastat kadas kludas visbiezak pielauj viriesi sexa laika?
Back to top
View user's profile Send private message
Mimoza
New member

PostPosted: Mon Aug 27, 2007 1:31 pm    Post subject:

Ja viņi klusē....sievietes taču mīl ar ausīm!!!
Ja viņi domā,ka tas,kas sagādā baudu viņiem, patīk arī sievietei. Nav tik vnk apmierināt sievieti....
Back to top
13afrodite
New member

PostPosted: Mon Aug 27, 2007 3:40 pm    Post subject:

Steiga. Seksā nekad nevar būt par lēnu.
Iemācies skūpstīties, neesmu sajūsmā, ja vīrietis uzreiz ar mēli kā buldozeru brauc iekšā. Pēc kārtīga iesākuma tas gan kļūst patīkami.
Atceries, ka sievietei ir vairāk nekā trīs ķermeņa daļas, arī kāju pirkstiņu skūpstīšana ir ļoti erotiska.
Back to top
daniels
Guest

PostPosted: Tue Aug 28, 2007 12:57 pm    Post subject:

citiem viriesiem nepatik veikt kunilingu,ko uzskata par nepienemamu,bet man patik veikt sievietem...jamak iekardinat sievieti,nevis patiekt,ka gribu tevi nodrazt...
Back to top
biparis
Member

PostPosted: Wed Aug 29, 2007 9:01 pm    Post subject:

Mnjaa, kas gan tas ir par sexu bez oralajiem glaastiem?? nestaados prieksjaa... Sad Ja divi cilveeki MIILEEJAS nevis draazjaas, tad jau dikti lielas kljuudas nevareetu buut?
Back to top
iivvaa
Guest

PostPosted: Thu Aug 30, 2007 12:45 pm    Post subject:

Nu re -te jaupieminēts tas ir - NEVAJAG nekur steigties sexa laikā, no ātruma nekas nav atkar;igs. Visu labo vajag izgaršot ar baudu... un bauda ir baudām lēni un mierīgi...
Back to top
iSPY_Security
New member

PostPosted: Thu Aug 30, 2007 11:23 pm    Post subject:

biparis wrote:
Mnjaa, kas gan tas ir par sexu bez oralajiem glaastiem?? nestaados prieksjaa... Sad Ja divi cilveeki MIILEEJAS nevis draazjaas, tad jau dikti lielas kljuudas nevareetu buut?

Nu kāpēc Jūs, tautieši, ar tik nejaukiem vārdiem runājat? :/
Kas tas par vārdu "drāzt"??? Zīmuli var drāzt, bet ne sievieti!
Back to top
Krixtine
New member

PostPosted: Mon Sep 03, 2007 8:19 pm    Post subject:

uj, te gan ir ko teikt Very Happy
Pirmkārt, jau vairums vīrieši saskatījušies kino un tad nu, viņuprāt, cītīgi un veiksmīgi imitē visas darbības, tikai ar trīskārtīgu ātrumu! Grrr.... / iet runa gan par manuālajiem (! Very Happy ), gan orālajaiem glāstiem. To visu vajag darīt tieši otrādi - kā palēninātajā kino! Lai gan, gaumes jau var būt dažādas....
Otrkārt, traki ir ar tiem "siekalzaķiem"..... nu, ja tu tuvojies sievietei, nevajag momentā uzbrukt ar visu savu mēli, lai cik laba tā arī nebūtu! Ticiet man, to vēl būs iespēja pierādīt un apliecināt Smile))
Treškārt, grūti saprast tos, kuri atsakās izmantot kontracepciju - prezervatīvus (es nerunāju par ģimenes pāriem). Atrunām - "Es nekad tos neizmantoju", "Man nepatīk", "Es būšu uzmanīgs" utml. nav absolūti nekādas nozīmes! Nezinu kā citām, bet es tādā brīdi pilnībā varu atslēgties no situācijas un izlikt aiz durvīm arī :DDD

hmm... kas vēl tāds?

nu, jā, tāda klasiska un banāla lieta - ne pirms, ne pēc, lūdzu, tak nerunājiet par to, kas, kā, kad, kur, kāpēc un par cik jums bijis/ir ar esošajām/bijušajām draudzenēm, sievām utml. Brr...

Nu, pagaidām būs labi. Pietiks. Ja ienāks kkas vēl prātā, uzrakstīšu Smile
Back to top
cibriks
New member

PostPosted: Wed Sep 05, 2007 4:04 am    Post subject:

vai tiesaam visi taa steidzas??? man gan liekas ka sex ir patiikama nodarbe kuru nemaz negribas tik aatri beigt!!!
Back to top
Krixtine
New member

PostPosted: Wed Sep 05, 2007 9:21 pm    Post subject:

Cibriks, nu kā lai tev paskaidro......
Pašu procesu jau nesteidzina, bet atsevišķas detaļas.
Back to top
Ikacars
Guest

PostPosted: Thu Sep 06, 2007 3:02 am    Post subject:

Lasāmā daudz un šis tas arī noderīgs ( Krixtine Wink ) Cik noprotu,tad ir ''jāstiepj gumija'' Laughing un tad viss būs o.k.
Man ir mazs jautājums vai tiešām ar vīriešiem ir tik traki!? :/
Back to top
TOYOTA
New member

PostPosted: Wed Oct 24, 2007 11:42 am    Post subject:

No savas puses varētu piebilst ,ka vīrieši maldās ,ja domā ,ka visu paveiks viņu "draudziņš.". Nu nav tā . Sieviete grib glāstus ne tikai ar rokām arī ar mēlīti un pa visu ķermeni,sievietes grib just vīrieša rokas - spēcīgas un maigas un pirkstiņus. Jebkurš palīgmateriāls tikai paspilgtinās sex un izjūtas ta laikā abiem!!!
Back to top
Slaviks
Guest

PostPosted: Sat Feb 02, 2008 7:15 pm    Post subject:

Jā nu te kā balagāns:)))) Viss ir atkarīgs no situācijas un izjūtām ko abi partneri tajā brīdī jūt un tad jau notiek kā notikdams:)))) Neviss tur, ja nu sieviete iekarsusi un grib ātri izšauties, bet tu lēnām sāksi viņai kājas pirkstus laizīt, ticiet man izmetīs ārāSmile))
Back to top
ikiii
New member

PostPosted: Mon May 19, 2008 10:27 am    Post subject:

vienkaarsi neieklausaas un neiedziljinaas sievietee...vinja tachu liek Jums noprast ko no Jums veelas Wink
Back to top
sexystyle
Member

PostPosted: Wed Jun 11, 2008 9:53 am    Post subject:

Par prezervatīviem piekrītu! nav nekā kaitinošāka un idiotiskāka no puišu/vīriešu puses kā paziņot,ka mīlēties ar prezervatīvu, ir tas pats, ka ostīt puķes caur maisiņu. Man piemēram ir alerģija no pretapaqugļošanās tabletēm, un atzīstu tikai un vienīgi drošu seksu. Ja mans draugs paziņotu,ka mīlēsies ar mani bez prezervatīva, es ilgi ar viņu kopā nebūtu..vai vīrieši tiešām nedomā par drošību? ne jau tikai iespēja, ka meitene paliks stāvoklī, bet kur ir garantija, ka meitene ir vesela? Citādāk ir tad, ja pāris ir ilgi kopā un abi ir pārbaudījušies, zin, ka ir veseli un abi ir izkoduši kād sievietei ir auglīgais periods, tad viss ir saprotams. Un tā vien gribētos reizēm &*^$(% tās meitenes, kuras uzskata, ka nekas slikts jau nenotiks, ja mīlēsies bez prezervatīva. labi, par prezervatīviem un drošu seksu neturpināšu, jo jautājums jau nebija par to..šī ir tikai viena kļūda, ko vīrieši( un dažas sievietes) pieļauj.
galvenā problēma- cilvēki pirms seksa neizrunā visu, kas svarīgs. Bieži vien viens otram baidās atzīt savas vēlmes un fantāzijas, jo viņiem šķiet, ka otrs nespēs saprast.. Ziniet ko? ja gribat labu un kvalitatīvu seksu, tad vajag atrast tādu partneri, ar kuru var runāt par pilnīgi visu, kuram var atklāt jebkuru savu fantāziju nekautrējoties. un vajag arī pašam būt drošam un spējīgam otram kaut ko pateikt. Pārējais jau ir tikai tehniskais Jūsu fantāziju piepildījums, ilgums, ātrums, kvalitāte, skūpstu daudzums, orālais, anālais..utt..fetišs, lateks, lakāda, pletnes:)
Un, ja otrs cilvēks Jūs nespēj saprast, tad jāsāk domāt par to vai šis ir īstais un piemērotais partneris.
Back to top
Reply to topic All times are GMT
Goto page 1, 2  Next
Page 1 of 2

Jump to:  
You can post new topics in this forum
You can reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum

Protected by Anti-Spam ACP