|
| Author |
Message |
jabaissNew member
![]()
|
Posted: Mon Sep 15, 2008 1:32 pm Post subject: |
|
|
Mani interesē sieviešu pieredze...vai sievietes to dara, cik daudz? Kāda var padalīties pieredzē? Respektīvi es gribu zināt vai sievietes pērk seksu tikpat daudz cik vīrieši, tacu vienkārši to dara daudz nemanāmāk vai arī tomēr sievietes rīkojas savadāk? Un ja savādāk - tad kādēļ, jo, kā zināms, tad vīriešiem un sievietēm seksu kārojas vienādi..sievietēm varbūt pat vairāk...vai tas ir saistīts ar jūtām un emocijām? Varbūt Te ir kāds žigolo, kurš par to varētukautko uzrakstīt..gaidīšu atbildes, jo šī tēma ir interesanta! |
|
| Back to top |
|
 |
|
Posted: Tue Sep 16, 2008 7:11 am Post subject: |
|
|
Man jau liekas, ka tomēr sievietes seksu pērk retak. Tam var būt dažādi iemesli. Neesmu nekāds psihologs, bet man liekas, ka sievietem svarīgākas ir jūtas, taču pērkot vīrieti, jūtas izpaliek. Otrs iemesls varētu būt morāles normas. Sabiedrība pret sievietām izturas stingrāk, stereotipiskāk. Daļa sieviešu vienk baidās ko tādu darīt, domājot par to, kā tas izskatīsies sabiedrības acīs. Vīrieši par to netiek ļoti nosodīti. Vēl viens no iemesliem varētu būt atbildība. Tomēr dzīvē pastāv tāds fakts, ka vīrieši pelna vairāk. Man liekas, ka pārsvarā žigolo pakalpojumus izmanto turīgas sievietes, taču prostitūtas pērk arī ne tik turīgi vīrieši. Iespējams tas tādēļ, ka vīrietis ir bezatbildīgaks - sieviete domās ko par to naudiņu viņa varētu vel citu nopirkt lietderīgaku, kamēr vīrietis domās par savu seksuālo vēlmju apmierināšanu. Droši vien ir arī citi iemesli, vienk. šobrīd nenak prātā  |
|
| Back to top |
|
 |
|
Posted: Fri Sep 26, 2008 9:20 am Post subject: |
|
|
Maukas daudz izplatiitaakaas, kaa zhigolo, zhanchit vechi peerk vairaak |
|
| Back to top |
|
 |
plēpīteMember
![]()
|
Posted: Sun Oct 19, 2008 2:48 pm Post subject: |
|
|
Zigolo un pikaperi vnk mazāk reklamējas,bet tās sievietes,kuras tas interesē,tāpat zin,kur griezties ar vēlmēm,kuras vīrs nav spējīgs piepildīt... |
|
| Back to top |
|
 |
|
Posted: Sun Dec 14, 2008 9:54 pm Post subject: |
|
|
Mana pieredze rāda, ka sievietes pērk vīrieša sabiedrību tikai tad, kad ir pārāk aizņemtas ar biznesu, vai arī ir ļoti izmisušas, pie kam, tas nenozīmē, ka viņas grib nopirkt sexu.
Varu teikt, ka neesmu žigalo, bet man ir bijušas dažas situācijas, kad piedāvā naudu par sabiedrību.
ieteikums dzekiem, vīriešiem, sievuešu dzimtes pārstāvēm interesē,, lai esi labs sarunu biedrs, spēj atstāt labu iespaidu uz viņu, kā arī māki mazliet koķetēt, mazliet ziedi, šampanietis un visas sievietes būs jūsu.  |
|
| Back to top |
|
 |
|
 |
All times are GMT
|
| Page 1 of 1 |
|
You can post new topics in this forum You can reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|