Xblog.lv Viss par seksu

Blog  •  FAQ  •  Search  •  Memberlist  •  Usergroups  •  Register  •  Profile  •  Log in to check your private messages  •  Log in

Xblog.lv - Brīvas sarunas. Viss par un ap seksu. Liberāli, bez tabu. Forum Index » Fetišisms » Izvarošana
View previous topic
View next topic

Reply to topic
 Izvarošana
Author Message
pats sev admins
Guest

PostPosted: Wed Oct 15, 2008 6:50 am    Post subject:

Nesen iekš www.clubx.lv tika izveidota aptauja par sleptākajām sex fantāzijām un kā atklājās, tad gan daudzām sievietēm, gan daudziem vīriešiem viena no tadām fantāzijām ir izvarošana. Tas man likās ļoti interesanti. Es pieļauju, ka daļa nedomāja pavisam īstu izvarošanu, taču imitētu gan. Esmu lasījis pētījumu, ka aptuveni 80% sieviešu piekristu un izbaudītu brutālu un pat varmācīgu seksu, taču izvarošana daudzām ir traģēdija. Kādēļ tā?
Kādēļ sievietes, kuras parasti runā par maigumu, romantiku utt. tomēr tik bieži "pavelkās" uz brutālu seksu?
Back to top
bibiriti
Member

PostPosted: Wed Oct 15, 2008 9:33 pm    Post subject:

nu kaut ko tādu var atbildēt, tāds kam nav vispār bijis sexs mazie zaļie zaļknābīši,
vīrietis sievietes vietā ( un nemaz nedomājiet pārleicināt, ka šeit visi ir godīgi ar vienu niku, vīrietis ir vīrietis un sieviete ir sieviete hahahahha
Back to top
View user's profile Send private message
murgs
Guest

PostPosted: Thu Oct 16, 2008 6:41 am    Post subject:

kautkaadu murgu Tu te bibiriti sarakstiiji...
Back to top
bibiriti
Member

PostPosted: Thu Oct 16, 2008 11:23 am    Post subject:

murgu ! ? Esmu šajā portālā 3 gadus, gana liels laika periods, lai varētu dot savu secinājumu par to, kas šeit brīžiem ganās, un t.t.t. no tā arī izriet mans komentārs. Un ja tā,nav, tad atrodi man vienu sievieti, kas pēc pārciestas izvarošanas, to vien pēc tam vēlas , ka maiga baudāma sexsa vietā - izvarošana.
Back to top
murgs
Guest

PostPosted: Fri Oct 17, 2008 7:10 am    Post subject:

par to murgu es biju domaajis taadaa zinjaa, ka nevar saprast, ko Tu gribi teikt..kkaa nelogjiski teksts uzrakstiits
Back to top
bibiriti
Member

PostPosted: Fri Oct 17, 2008 6:02 pm    Post subject:

gribēju pateikt tikai to, ka balsojumu vairāk uzskatu par subjektīvu, ne objektīvu, jo šajā portālā viens cilvēks ir reģistrējies ar vairākiem nikiem, t.i. 1 cilvēkam 3 niki - divos gadījumos sieviete, vienā vīrietis. Ja viņš uz šo aptauju ir atbildējis ar visiem nikiem, tad visticamāk joka pēc katrā citādāk - paša jautrībai !
Back to top
murgs
Guest

PostPosted: Tue Oct 21, 2008 8:09 am    Post subject:

bibiriti wrote:
gribēju pateikt tikai to, ka balsojumu vairāk uzskatu par subjektīvu, ne objektīvu, jo šajā portālā viens cilvēks ir reģistrējies ar vairākiem nikiem, t.i. 1 cilvēkam 3 niki - divos gadījumos sieviete, vienā vīrietis. Ja viņš uz šo aptauju ir atbildējis ar visiem nikiem, tad visticamāk joka pēc katrā citādāk - paša jautrībai !

kaads ir Tavs niks? Smile
Back to top
bibiriti
Member

PostPosted: Tue Oct 21, 2008 6:53 pm    Post subject:

Mani galīgi nesaista Fetišma sexsa veids. Esmu apsolūti tikai par baudāmu, maigu sexsu ! Kāpēc Tev ir interese par manu niku ?
Back to top
murgs
Guest

PostPosted: Thu Oct 23, 2008 7:03 am    Post subject:

nuu..taapat...gribeeju parunaat Wink
Back to top
bibiriti
Member

PostPosted: Thu Oct 23, 2008 8:55 am    Post subject:

Smile nu tad uzraksti savējo, es atbildēšu.
Back to top
murgs
Guest

PostPosted: Thu Oct 23, 2008 12:37 pm    Post subject:

publiski negribu Smile
atsuuti vai nu savu meilu vai arii atsuuti savu niku uz clubX@tvnet.lv Wink
Back to top
bibiriti
Member

PostPosted: Tue Oct 28, 2008 6:52 pm    Post subject:

Smile murgs pazuda !
Back to top
Atinija
Member

PostPosted: Fri Oct 31, 2008 9:51 am    Post subject:

Nezinu kāda izvarošanā ir bauda.
Man agrāk bija vīrietis ,ar kuru bija jaukas mīļas attiecības,un viena jaukā dienā notika tas kas notika.Un vinš vairs nevēlējas ar mani satikties.Vai tas nav cietsirdīgi,no sākuma mīļums jaukums,tad brutāla izvarošana,un vēl labāk,ka negrib mani zinat.Sāpigi gan fiziski gan morāli.
Back to top
Manuma
Guest

PostPosted: Fri Nov 07, 2008 8:59 am    Post subject:

Nevajag jau spriest no sava skatu punkta par VISIEM....man piem. patīk, ja vīrietis mani iekāro un paņem...it kā neprasot atļauju...reizē "stingri" un reizē maigi (bez vardarbības-tb sišanas)...šeit apspriežamā tēma-izvarošana, man liekas, nav saistībā ar reālo izvarošanu, pēc kā sieveitei, vai meitenei paliek trauma uz visu dzīvi, bet uz labprātīgu vai inscinētu-kā seksa rotaļu...kam patīk "romantic slow", bet kadam varbūt "hard"...
Back to top
Reply to topic All times are GMT
Page 1 of 1

Jump to:  
You can post new topics in this forum
You can reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum

Protected by Anti-Spam ACP