|
| Author |
Message |
|
Posted: Wed Jun 18, 2008 11:12 am Post subject: |
|
|
Labprāt gribētu seksu trijatā. Esmu vīrietis, bet gribu savu sievu apmierināt kopā ar vēl vienu vīrieti. Protams, prezervatīvs obligāts, bet viņš varētu nobeigt manai sievai pežā viņas iemīļotajā pozā - no aizmugures. Ja būtu 100% garantija, ka nebūs nepatīkamu slimību un grūtniecības, man nebūtu iebildumu, ka tas otrais beidz sievas pežā arī bez prezervatīva.
Es nedomāju, ka es būtu griezsirdīgs uz sievu, ja pēc tam trešais ātri izzustu un paliktu tikai mēs divi. |
|
| Back to top |
|
 |
|
Posted: Fri Jun 20, 2008 1:12 pm Post subject: |
|
|
| franciska wrote: | | mja es jau ar gribetu izmeiginat bet ka nevaru sanemties ta newaru... |
chawi.. varbuut gribi pameeginaat sexinju ar mani un manu draugu..varbuut tomeer sameeginam buus super..mmm |
|
| Back to top |
|
 |
|
Posted: Tue Jun 24, 2008 3:59 pm Post subject: |
|
|
| maniaks wrote: | Labprāt gribētu seksu trijatā. Esmu vīrietis, bet gribu savu sievu apmierināt kopā ar vēl vienu vīrieti. Protams, prezervatīvs obligāts, bet viņš varētu nobeigt manai sievai pežā viņas iemīļotajā pozā - no aizmugures. Ja būtu 100% garantija, ka nebūs nepatīkamu slimību un grūtniecības, man nebūtu iebildumu, ka tas otrais beidz sievas pežā arī bez prezervatīva.
Es nedomāju, ka es būtu griezsirdīgs uz sievu, ja pēc tam trešais ātri izzustu un paliktu tikai mēs divi. |
izklausās mīļi... ))) |
|
| Back to top |
|
 |
|
Posted: Tue Jul 15, 2008 9:57 pm Post subject: |
|
|
Vai labāk tomēr nav, kad visi ir sveši (tas obligāti nenozīmē - nepazīstami) vai arī draugi ir v. vai arī draudzenes s., bet ne pāris? Vismaz pēc manas pieredzes tad problēmu nav, pāri+1 gan neesmu mēģinājis. |
|
| Back to top |
|
 |
|
Posted: Tue Sep 16, 2008 1:15 pm Post subject: |
|
|
| sexystyle wrote: | | mani drīzāk interesē, kā pārvarēt greizsirdību,kas rodas vērojot, kā kāda cita apmierina manu vīrieti?? ? Sen plānoju seksu trijatā, bet ir divi šķēršļi- jau minētā greizsirdība un vēl- neesmu satikusi tādu meiteni/sievieti, kas mani uzbudinātu un šķistu interesanta. |
varbuut neesmu pats veel sasniedzis taadu liimeni, tomeer man liekas, ka jaadu pa iistam miili, tad fakts, ka tas cilveeks nodarbojas ar sexu ar citu nav pienjemams..to vienk nevar sagremot |
|
| Back to top |
|
 |
|
Posted: Sat Oct 04, 2008 9:06 pm Post subject: |
|
|
vēlos iestāties Tevī |
|
| Back to top |
|
 |
|
Posted: Tue Oct 07, 2008 6:44 am Post subject: |
|
|
| lifestyle wrote: | | sexystyle wrote: | | mani drīzāk interesē, kā pārvarēt greizsirdību,kas rodas vērojot, kā kāda cita apmierina manu vīrieti?? ? Sen plānoju seksu trijatā, bet ir divi šķēršļi- jau minētā greizsirdība un vēl- neesmu satikusi tādu meiteni/sievieti, kas mani uzbudinātu un šķistu interesanta. |
varbuut neesmu pats veel sasniedzis taadu liimeni, tomeer man liekas, ka jaadu pa iistam miili, tad fakts, ka tas cilveeks nodarbojas ar sexu ar citu nav pienjemams..to vienk nevar sagremot |
piekriitu... |
|
| Back to top |
|
 |
|
Posted: Wed Oct 08, 2008 7:39 am Post subject: |
|
|
| quads wrote: | | lifestyle wrote: | | sexystyle wrote: | | mani drīzāk interesē, kā pārvarēt greizsirdību,kas rodas vērojot, kā kāda cita apmierina manu vīrieti?? ? Sen plānoju seksu trijatā, bet ir divi šķēršļi- jau minētā greizsirdība un vēl- neesmu satikusi tādu meiteni/sievieti, kas mani uzbudinātu un šķistu interesanta. |
piekriitu... |
bet vai nav taa, ka mees vienkaarsi esam baigie egoisti? Ja patiesi kaadu miili, tad jau miili vinju taadu, kaads vins ir..respektiivi sekss ar citu, ja veel to dara abi, nav nekas slikts un nosodaams. Varbuut vienk muusu sabiedriibaa taadi stereotipi? Ko Tu par to saki? |
|
| Back to top |
|
 |
|
Posted: Sun Oct 12, 2008 7:03 am Post subject: |
|
|
Man 35, esmu paris reizes 2v+1s un vija lieliski. Gribu vel Sauciet paliga! |
|
| Back to top |
|
 |
|
Posted: Mon Oct 13, 2008 11:16 pm Post subject: |
|
|
why there is no english section here there is tones of foreigner living in latvia and member of the web site ) i want english secrtion from moderators please |
|
| Back to top |
|
 |
CISĪTENew member
![]()
|
Posted: Sun Dec 28, 2008 1:09 am Post subject: |
|
|
| franciska wrote: | | mja es jau ar gribetu izmeiginat bet ka nevaru sanemties ta newaru... |
mums ari ta grutak es pat nezinu,kas nelauj,gribam ES(siev.)+mans(viņš)+?-tikai SIEV.varbut jau izmeginaji?pastasti?nac drosmiga palidzi mums?nu ko tad teiksi? |
|
| Back to top |
|
 |
|
Posted: Tue Dec 30, 2008 8:17 am Post subject: |
|
|
| Bridzit wrote: | Esmu mēginājusi gan 2v+1s, gan 2s+1v, gan 2+2. Visi varianti ir brīnišķīgi!!!!!!!!    |
es gan neesmu pameginajis... sapnjoju par sex 3jata 1v un 2s |
|
| Back to top |
|
 |
|
Posted: Sat Feb 14, 2009 3:27 pm Post subject: grupveida sex |
|
|
nav ne vainas grupveida sexam, šad tad realizējam, meitenei patiik dubultbaud, divi stingri loceklji un baudpilns sex dažādās pozās, tikai problemas vienmēr ir atrast ieinteresētu otro viirieti, kurš piedevām būtu vēl kopts, sportisku augumu, varošs... tā ir problēma... |
|
| Back to top |
|
 |
|
Posted: Wed Dec 02, 2009 9:48 pm Post subject: |
|
|
Me esam loti jauks paritis (25 un 32 gadi), ari meklejam meiteni jautrai vakara pavadishanai trijata. Ja ir interese, drosi rakstiet mums uz e-pastu munias@inbox.lv |
|
| Back to top |
|
 |
|
 |
All times are GMT Goto page Previous 1, 2
|
| Page 2 of 2 |
|
You can post new topics in this forum You can reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|