Xblog.lv Viss par seksu

Blog  •  FAQ  •  Search  •  Memberlist  •  Usergroups  •  Register  •  Profile  •  Log in to check your private messages  •  Log in

Xblog.lv - Brīvas sarunas. Viss par un ap seksu. Liberāli, bez tabu. Forum Index » Fetišisms » Fetišs - izvirtība?
View previous topic
View next topic

Reply to topic
 Fetišs - izvirtība?
Author Message
love me tender
Guest

PostPosted: Fri Sep 26, 2008 9:29 am    Post subject:

Mani interesē tāda lieta - vai fetiši varētu būt uzskatami par sava veida izvirtību? Teikšu godīgi - savā pieredzē dažreiz esmu saskāries ar to, ka dažām sievietēm kautkādi fetiši liekas izvirtības. Citas uz to parakstas un viņām tas patī, taču publiski viņas par to nerunātu. Ir tāds teiciens - perversi nav tas, ko Tu dari, bet gan tas par ko Tu pēc tam runā.... Kaa tas ir juusupraat? Vai fetishi ir novirzes no normas? Vai varbuut tieshi otraadi - cilveeki, kuriem ir dahaadi fetishi un izvirtiibas, patiesiibaa ir ljoti normaali? (Es nerunaaju par kaadaam maniakaalaam, zoofilaam, nekrofiilaam un taada veida tieksmeem) Respektiivi muusu sabiedriiba vienkaarshi ir paaraak aizspriedumaina?
Back to top
sancho
Member

PostPosted: Tue Sep 30, 2008 6:58 am    Post subject:

Es neteiktu ka fetišs ir izvirtība. Ts ir savdabīgs sexa veids. Protams ne katram tas liksies pieņemami un saprotami, bet lielākā daļa sapratīs. Es neteiktu ka pati vēlētos to piekopt, bet ja citeim tas patīk, lūdzu, uz priekšu es par to nenosodīšu.
Back to top
View user's profile Send private message
Reply to topic All times are GMT
Page 1 of 1

Jump to:  
You can post new topics in this forum
You can reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum

Protected by Anti-Spam ACP