Xblog.lv Viss par seksu

Blog  •  FAQ  •  Search  •  Memberlist  •  Usergroups  •  Register  •  Profile  •  Log in to check your private messages  •  Log in

Xblog.lv - Brīvas sarunas. Viss par un ap seksu. Liberāli, bez tabu. Forum Index » Grupveida sekss » Daavana viirietim!
View previous topic
View next topic

Reply to topic
 Daavana viirietim!
Author Message
Elza
Guest

PostPosted: Sun Mar 23, 2008 3:52 pm    Post subject:

Nu ir taa, ka Viirietim tuvojas dzimshanas diena, un es taa kaa izdomaaju, ka vareetu vinjam uzdaavinaat veel vienu meiteni.. It kaa runaats ir par sho teemu un lai gan vinjsh saka, ka pietiek ar mani... Es zinu, ka vinjam tas patiktu. Tad nu ir doma panjemt kaadu meiteni.. iespeejams par attieciigu samaksu un kaadu viesniicas numuru un paarsteigt vinju.. nu tur nianses var izdomaat visaadas, kaa tas notiek. Piemeeram aizsiet acis un tad lai vinjsh sajuut, ka pa to laiku kaameer es vinju skuupstu, ir arii minets.. un tad jau Smile un iespeejams, ka vajag, lai mums abaam ir vienaadas apakshveljas.. vai uzaicinaat vinju uz viesniicu un kad vinjsh atnaak, lai redz, ka es jau esmu saakusi bez vinja ar kaadu simpaatiksu kakjeniiti.. un atliek tikai pievienoties! nu es nezinu iisti, kas un kaa - interesee, kaada ir juusu pieredze? Varbuut ir kaadi suliigi ieteikumi? Tieshaam gribas, lai viss buutu perfekti..
Back to top
sexystyle
Member

PostPosted: Wed Jun 11, 2008 9:22 am    Post subject:

Ceru,ka viss izdevās..Smile
Back to top
View user's profile Send private message
lauminja
Guest

PostPosted: Wed Sep 17, 2008 8:32 am    Post subject:

Elza wrote:
Nu ir taa, ka Viirietim tuvojas dzimshanas diena, un es taa kaa izdomaaju, ka vareetu vinjam uzdaavinaat veel vienu meiteni.. It kaa runaats ir par sho teemu un lai gan vinjsh saka, ka pietiek ar mani... Es zinu, ka vinjam tas patiktu. Tad nu ir doma panjemt kaadu meiteni.. iespeejams par attieciigu samaksu un kaadu viesniicas numuru un paarsteigt vinju.. nu tur nianses var izdomaat visaadas, kaa tas notiek. Piemeeram aizsiet acis un tad lai vinjsh sajuut, ka pa to laiku kaameer es vinju skuupstu, ir arii minets.. un tad jau Smile un iespeejams, ka vajag, lai mums abaam ir vienaadas apakshveljas.. vai uzaicinaat vinju uz viesniicu un kad vinjsh atnaak, lai redz, ka es jau esmu saakusi bez vinja ar kaadu simpaatiksu kakjeniiti.. un atliek tikai pievienoties! nu es nezinu iisti, kas un kaa - interesee, kaada ir juusu pieredze? Varbuut ir kaadi suliigi ieteikumi? Tieshaam gribas, lai viss buutu perfekti..

Nu nez..protams cilvēki ir dažādi, taču biezi edzmu dzirdējusi šadus stastus - pēc šāda notikuma vīrietī kautkas mainās un viņš tik vien to dara, kā domā par citu sievieti...sievu pavisam aizmirst..dazreiz šādi eksperimenti noved pie ģimenes izjukšanas.
Back to top
bruno
Guest

PostPosted: Tue Oct 14, 2008 2:46 pm    Post subject:

sviests, atkarigs no viriesha, man nekas neizmainijas pec lidziga pasakuma, kopsh mes ar sievu dazhreiz padraiskojamies ar kadu sievieti vai pariti, mums ir vel labakas attiecibas, neesmu pat domajis tagad, ka man vajadzetu kaut kur pa kluso aizshmaukt (bet kadreiz gan biju meginajis Smile) domaju ka tagad varu visas savas un sievinjas fantazijas piepildit kopaa. mums ir jautri shad tad padraiskoties un kolosals sexs pec tadam reizitem.
Back to top
Reply to topic All times are GMT
Page 1 of 1

Jump to:  
You can post new topics in this forum
You can reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum

Protected by Anti-Spam ACP