Xblog.lv Viss par seksu

Blog  •  FAQ  •  Search  •  Memberlist  •  Usergroups  •  Register  •  Profile  •  Log in to check your private messages  •  Log in

Xblog.lv - Brīvas sarunas. Viss par un ap seksu. Liberāli, bez tabu. Forum Index » Draugu meklējumos » :D
View previous topic
View next topic

Reply to topic
 :D
Author Message
Wika
Member

PostPosted: Fri Sep 05, 2008 6:14 pm    Post subject:

Meklēju vīrieti, kurš māk nekrāpt! Vai tas maz ir iespējams?
Back to top
View user's profile Send private message
raimiks
New member

PostPosted: Sat Sep 06, 2008 6:09 pm    Post subject:

Protams kad ir. Starp abiem jābūt sapratnei. Obligāti jāsadzird otras pusītes teiktais, kā arī jāmāk piekāpties un jācenšas meklēt kompromis. Bieži cilvēki vienkārši neizrunājas, bet katrs padomā savu un tā rodas muļķīga rīcība. Galvenais jābūt ABPUSĒJAI uzticībai, jo bez tās no atiecībām ir tikai viens nosaukums!
Back to top
Wika
Member

PostPosted: Wed Sep 10, 2008 2:08 pm    Post subject:

Paga, paga, bet bez visa tā- runāšanas, izrunāšanas, pārrunāšanas.. vnk ir tā, ka jebkuram man zināmajam ir vairākas draudzenītes un pietam tiek krāptas visas! Very Happy Ko Jūs "veči" ar to sev apliecinat??
Back to top
raimiks
New member

PostPosted: Sat Sep 13, 2008 1:53 am    Post subject:

Kāpēc visus mēri pēc kaut kāda viena standarta? Es kā domāju tā rakstu un arī daru. Man krāpšana nav pieņemama. Ja kaut kas attiecībās ar sieviti neiet, tad vajag obligāti izrunāties kur ir tā problēma un kopā atrast kompromisu, nevis skriet un laizt pa kreisi, to jau katrs muļķis māk! Kas attiecas uz vairākām draudzenēm, ja viņas viena par otru neko nezin, tad tas nozīmē ka džeks nemīl ne vienu ne otru, bet mīl tikai pats sevi. Tādi cilvēki nekad nevar ilgstoši sievieti darīt laimīgu, jo pārāk mīl sevi un savas intereses ir svarīgākas nekā otras puses. Īsāk sakot sieviete nekad līdz galam netiks uzklausīta un saprasta! Piezvani, ja ir vēlēšanās aprunāties un, ja uzskati to par vajadzīgu. Rakstu tiešām tā kā domāju. m.20075544
Back to top
Wika
Member

PostPosted: Sat Sep 20, 2008 9:58 am    Post subject:

Es runāju par situāciju, ka pat izrunāt nav iespējams! Un vispār nesaprotu, kapēc tik daudz sievietes pakļaujas, piekāpjas.. no pieredzes zinu, ka nekas nemainīsies!
Back to top
Wika
Member

PostPosted: Sat Sep 20, 2008 10:01 am    Post subject:

Pēc viena noteikti visus nemēru.. draudzenes, paziņas utt. katrai kāda ķibele un situācijas ļoti dažādas, bet principā problēma tikai viena- meli un krāpšana.. Very Happy
Back to top
XXXX
Guest

PostPosted: Wed Sep 24, 2008 6:49 am    Post subject:

Wika wrote:
Pēc viena noteikti visus nemēru.. draudzenes, paziņas utt. katrai kāda ķibele un situācijas ļoti dažādas, bet principā problēma tikai viena- meli un krāpšana.. Very Happy

es gan nekrāpu savu draudzeni. Zinu vismaz vienu pāri, kursi arī ir uzticīgi viens otram..tā kā nav tik traki...vajag būt kopā dēļ īstas mīlestības...bet nu ja sieviete tādu vīrieti nevar atrast..tad nezinu...varbūt pati piesaista tādus...
Back to top
Wika
Member

PostPosted: Thu Sep 25, 2008 8:29 pm    Post subject:

Hmm.. "varbūt pati piesaista tādus"? Es neesmu padauza! Very Happy Gribēju tik noskaidrot patiesību.. varbūt.. Smile)
Back to top
Reply to topic All times are GMT
Page 1 of 1

Jump to:  
You can post new topics in this forum
You can reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum

Protected by Anti-Spam ACP