| Author |
Message |
sanchoMember
![]()
|
Posted: Fri Sep 19, 2008 11:17 am Post subject: |
|
|
Es jau ar uz to neparakstītos. Bet katram jau ir savs izvirtības līmenis. |
|
| Back to top |
|
 |
PerliteNew member
![]()
|
Posted: Fri Sep 19, 2008 2:26 pm Post subject: |
|
|
Nu ko lai saka ? Ja tev si tema nebutu interesanta un tu par sada veida sexsu nedomatu, tev butu pilnigi vienalga un nekadas diskusijas par so tematu no tavas puses nebutu )Mani , piemeram , neinterese lesbiesu temati un es nekadas diskusijas tur nepiedalos ) bet tu ta pa kluso vismaz sev atdzisties, ka tomer vienreiz dzive to gribetu pameginat ) Un tikai tad varetu par to spriest ) Jo ka tad tu uzzinasi, ka tas viss ir isteniba ? ))VArbut vispar ar sexsu nedrikst nodarboties ?Tas tacu ari kadreiz bij greks un to darija tikai, lai ienemtu bernus:))) |
|
| Back to top |
|
 |
sanchoMember
![]()
|
Posted: Mon Sep 22, 2008 8:23 am Post subject: |
|
|
Tagad arī daudzi uzskata ka sex līdz kāzām ir grēks  |
|
| Back to top |
|
 |
PerliteNew member
![]()
|
Posted: Mon Sep 22, 2008 10:38 am Post subject: |
|
|
Kura gadsimta tu dzivo ? ))) |
|
| Back to top |
|
 |
|
Posted: Fri Oct 24, 2008 10:42 am Post subject: |
|
|
Nu kaut kas stulbs ar to spraudeju.Var redzet,kads virietis.Tik par sevi vien domā un otram neko neprasa. Ka var darit pari,kamēr noģibst,ta jau izvarošana.Kapec nevar maigi iedrosināt lenam spelejoties un masejot dupsi.Visu vajag ar milestibu un maigumu,tad ari bauda bus neazmirstama |
|
| Back to top |
|
 |
|
Posted: Thu Oct 30, 2008 2:03 pm Post subject: |
|
|
arii ar varu panjemot sievieti ir savs prikols...un daljeeji vinjaam tas patiik |
|
| Back to top |
|
 |
lipaineNew member
![]()
|
Posted: Thu Dec 04, 2008 11:23 am Post subject: |
|
|
ir
atveries jauns xxx filmu portals skaties te : http://www.Lipss.lv/xxx |
|
| Back to top |
|
 |
ZaiNew member
![]()
|
Posted: Sun Dec 14, 2008 1:05 am Post subject: |
|
|
Es katram vīrietim, kas apgalvo, ka viss ir mūsu galvās, ka vajag lēni un nesāpēs utt, gribetu pajautāt - a paši esat paprovējuši? Stipri šaubos, bet nez kāpēc sievietēm būtu jāgrib. Jā, ir tādas, kas vēlas, bet ir sievietes kurām nepatīk, kāpēc lai viņas būtu sliktākas? Un galu galā - dibena caurumi jau ir abiem partneriem :>
Un pronofilmas visbiežāk ir mīts, un viņām viss jau tur ir vienalga, kuros caurumos un cik. Tas ka tur kāda sten mākslīgā orgasmā nenozīmē, ka reālai sievietei tas patiks.
Jā! Man tas nepatīk un es to nevēlos, nedz ar, nedz bez lubrikanta un turpināšu katram, kas no manis to prasīs, atbildēt "A varbūt šoreiz tevi?", klusi cerot, ka viņš neatbildēs ar - "o, jā!"  |
|
| Back to top |
|
 |
|
Posted: Wed Mar 30, 2011 8:47 pm Post subject: |
|
|
wap.flirtzone.lv/gribu
es arī gribu |
|
| Back to top |