|
| Author |
Message |
|
Posted: Thu Sep 27, 2007 6:58 pm Post subject: |
|
|
Tikai šonakt un tikai pie Tevis-jauns tauriņš,pakļāvīga,saprotoša un gatava uz avantūrām. Pieņemams viss,kas neatstāj pēdas un nav anālais sekss Bez garas sarakstes-take it or leave it! |
|
| Back to top |
|
 |
|
Posted: Wed Oct 29, 2008 5:09 pm Post subject: |
|
|
Var Tevi ari kaa redzeet? |
|
| Back to top |
|
 |
|
Posted: Sun Nov 30, 2008 1:26 pm Post subject: |
|
|
Sveiks
Droši vien esi saskaries jau ar pelnu interneta,luk
piedavaju tev realu iespeju nopelnit,jo šis ir vienigais
saits no kura esmu reali sanemusi naudu,nav nekadi alertpayi vai paypal
parskaita visu uz bankas kontu.
Atcereis to,kad jaspaida atsveiviski pa vienai reklamai ,nevis visas reize
Bet protams pelnu tu sev pats nosaki,jo pirmoreizi iejot saita par spaidišanu
neko daudz nenopelnisi,ir aktivi katru dienu jaspaida reklamas.
Ta ka registrejies: http://www.naudina.lv/index.php?ref=krabis33 |
|
| Back to top |
|
 |
|
Posted: Fri Dec 12, 2008 3:49 pm Post subject: |
|
|
Gribu sniegt tev kādu burvīgu ziemassvētku dāvanu. Ja ziemassvētku vecīti uzicināsi ciemos izbaudīsi burvīgas sajūtas tu jautāsi kādas... Mēs mīlēsimies ilgi un maigi , kvēli un karsti ,es apskaušu tevi no aizmugures lēni un maigi skūpstīšu tavu kaklu glāstīšu tavu ķermeni , skaistās krūtis kurām bus stingri uzbriedu;si galiņi manas rokas slīdēs arvien zemak kamēr bū sasniegušas tavu burvīgo aliņu mani pirkstiņi maigi atradīs tavu klitoriņu kuru lēnām saks kairināt un mani pirksti lēnam ieslīdēs tavā aliņā tu sarausies aiz labsajūtas tava elpa paliks ātrāka un spēcīgāka tavas rokas gribēs atrast ko intresantu manās biksēs bet es tev neļaušos abgriezīšu tevi ar seju pret sevi atkailināšu tavas krūtis atbrīvošu tevi no apkašveļas lēnām skūpstot tavu kaklu virzīšos uz krūtīm un zemāk kamēr sasniekšu tava ķermeņa zemās lūpiņas un mani skūpsti apstāsies pie tavām lupiņām un kādu laiku aizkavēsies. Pēc tam es tavi nogūldīšu uz galda paplētīšu tavas kajiņas un man mēlīte maigi un bez apstājas sāks kairināt tavu klitoriņu mans pirktiņš lēni un maigi ieslīdes tavā caurumiņā tu sarausies aiz labsajūtas, tas vis turpināsies tik ilgi kamēr tu sasniegsi burvīgu ORGASMU . Tad mēs atpūtisimies iemalkosim pa glāzei manis līdzi atnesto Martini Asti apēdīsim kādu Rafaelo konfektīti, tu sēdēsi man priekšā maigi paplētusi savu kajstarpīti speciāli mani kaitinot, pēc tam pienāksi man maigi klāt notupsies man priekšā atpogāsi man bikses un izvilksi manu peni ārā kurš būs pilnā gatavibā un darba kārtībā tavas lupiņas un mēlīte to maigi apskaus tu būsi iedomājusies ka tas ir garšīgs cukurgailītis kurš pazudīs tavā mute tu darbosies ar to tik ilgi kamer nevarēsi vairs izturēt jo tu gribēsi viņ ātrak ieiet tevī tu nogūlsies gūltā maigi paplētīsi kājiņas sauksi mani pie sevis lai es ātrāk ieieju tevi bet es nutupšos pie tevis un mana mēlīte maigi kairinās tavu kājstarpīte tik ilgi kamē tu būsi pilnīgi gatava un mans penis maigi ,lēni un spēcīgi ieies tevī tu vaidēsi, elsosi aiz labsajūtas tu gŗibēsi lai tas turpinās bezgalīgi, bet sasniedzot šo burvīgo ORGASMU tev nebūs spēka vairāk ne priekškā. Ja tu ļti gribēsi tas vis var atkārtoties. Es ļoti ceru ka tev tiešmām tas vis patīk un tu to vēlies izbaudīt. Es esu 37 gadu vecs 188cm garš normālas miesasbūves. Tikšanās vietas diemžēl man nav. PRIECĪGUS TEV ZIEMASSVĒTKUS UN LAIMĪGU JAUNO GADU |
|
| Back to top |
|
 |
AtinijaMember
![]()
|
Posted: Fri Dec 12, 2008 5:19 pm Post subject: |
|
|
Man kā reiz uz Ziemassvētkiem nebūs Ziemsvētku vecīša! |
|
| Back to top |
|
 |
|
 |
All times are GMT
|
| Page 1 of 1 |
|
You can post new topics in this forum You can reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|